Најаве


Прес-конференција поводом Сајма књига, Изложбе уметности и Сајма образовања

Петак, 28. фебруар 2020 - 10:00

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић учествоваће на конференцији за новинаре, која ће бити одржана у Свечаном салону Новосадског сајма 28. фебруара у 10 часова, поводом Сајма књига, Изложбе уметности и Сајма образовања. Они ће том приликом најавити активности покрајинских секретаријата на поменутим манифестацијама.

Молимо вас да извештавате.


Опширније

Студентски ваучери за културне и спортске садржаје

Петак, 28. фебруар 2020 - 11:00

У петак, 28. фебруара 2020, у 11 сати, у Салону 33 у Покрајинској влади, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић поделиће ваучере представницима студентских парламената Универзитета у Новом Саду и високих школа чији је оснивач Скупштина АП Војводине.

Студентски културни центар у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за високо образовање и научноистраживачку делатност, покренуо је пре две године пројекат за унапређење културних и спортских активности студената. Циљ је био да се студентима учине доступним квалитетни садржаји...


Опширније

Обележавање 70. годишњице Научног института за ветеринарство „Нови Сад“

Петак, 28. фебруар 2020 - 12:00

У петак, 28. фебруара 2020. године, у 12 сати, у Српском народном позоришту у Новом Саду, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност проф. др Зоран Милошевић, присуствоваће Свечаној академији поводом обележавања 70 година рада Научног института за ветеринарство „Нови Сад“.

Том приликом овим члановима Покрајинске владе биће уручене плакете – за подршку развоју специјалистичке делатности Института и за подршку развоју научноистраживачке делатности.

Позивамо вас...


Опширније

Секретар Радојевић на отварању „Кобасицијаде“ у Турији

Субота, 29. фебруар 2020 - 11:00

У суботу, 29. фебруара, с почетком у 11.00 часова, на Централном тргу у Турији, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић обратиће се на отварању 36. туристичко-гастрономске манифестације „Кобасицијада“.

Позивамо вас да извештавате.

За извештаче из Новог Сада организован је превоз до Турије. Полазак је у 9.45 часова испред главног улаза у зграду Покрајинске владе.


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs