Најаве


Обилазак новоотвореног објекта централне кухиње ПУ „Радосно детињство“

Понедељак, 16. септембар 2019 - 10:00

У понедељак, 16. септембра, у 10.00 часова, председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обићи ће новоотворени објекат централне кухиње Предшколске установе „Радосно детињство“ (Привредникова бб, Нови Сад).

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Пријем за делегацију Иркутске обласне филхармоније

Понедељак, 16. септембар 2019 - 12:00

У понедељак, 16. септембра 2019. године, у 12.00 часова, у сали број 33 (сутерен) у Покрајинској влади, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић примиће делегацију Иркутске обласне филхармоније, која ће заједно са Оркестром СНП-а и својим Оркестром и Камерним хором учествовати у заједничком извођењу "Реквијема" Ђузепеа Вердија.

Састанку ће присуствовати и директор Опере Српског народног позоришта у Новом Саду Александар Станков, директорка Иркутске обласне филхармоније Ирина Касјанова и уметнички руководилац...


Опширније

Драгана Милошевић отвара изложбу „Моћ тишине – савремена кинеска уметност на путу свиле“

Понедељак, 16. септембар 2019 - 20:15

У понедељак, 16. септембра 2019. године, у 20.21 час, у Галерији ликовне уметности поклон збирци Рајка Мамузића, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Драгана Милошевић отвориће изложбу „Моћ тишине – савремена кинеска уметност на путу свиле“, која се одржава у склопу Фестивала савремене уметности "Дунавски дијалози 2019".

На изложби ће бити представљени радови бројних кинеских уметника о којима ће говорити кустос Ксиао Хуанг, а изложба представља дијалог уметника различитих светова и средство је интеракцијске размене регионалних...


Опширније

Пријем делегације кинеских уметника

Уторак, 17. септембар 2019 - 9:45

У уторак, 17. септембра 2019. године, у 10.00 часова, у сали 33 (сутерен) Покрајинске владе, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић примиће делегацију кинеских уметника, који су учесници Фестивала "Дунавски дијалози 2019".

Пријему ће присуствовати једанаест кинеских уметника, на челу са кустосом Ксиао Хуангом, а који су учесници изложбе отворене у Галерији ликовне уметности Рајко Мамузић у Новом Саду под називом „Моћ тишине – савремена кинеска уметност на путу свиле“.

На састанку биће и директорка Фестивала "...


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs