Вести


Војводина Метал Кластер на сајму у Цељу

Нови Сад , 19. април 2013.
-A A +A







Војводина Метал Кластер на сајму у Цељу.

Нови Сад , 19. април 2013. .

Цеље/Нови Сад, 19. април 2013. године - Десет чланица Војводина Метал Кластера (Војводина Метал Цлустер - ВМЦ) наступило је на 12. сајму ,,Форма Тоол" у Цељу (Словенија), од 16. до 19. априла. Сајамски наступ Метал кластера подржао је Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова.
Овогодишњи пролећни Међународни специјализовани сајам у Цељу одвиајо се на четири манифестације: ,,Форма Тоол" (машине и алати), ,,Плагкем" (пластика, гума и хемија), ,,Граф&амп; Пацк" (графички дизајни амбалажа) и сајам ,,Фоундрy", где се представило 580 најпрепознатљивијих излагача из 27 земаља, који су представили робне марке са глобалним реномеом. Сајамске манифестације омогућиле су излагачима и интересентима да се информишу о најновијим трендовима у индустрији, да организују и учетсвују на радионицама и састанцима са пословним партнерима, анализирају конкурентност и нове пословне могућности.
Заједнички штанд Покрајинског секретаријата за привреду и Војводина Метал Кластера обишли су бројни еминентни гости: Станко Степишник, министар за економски и технолошки развој у Влади Републике Словеније, Александар Николић, економски саветник при Амбасади Републике Србије у Републици Словенији, Балинт Јухас, заменик покрајинског секретара за привреду, запошљавање и равноправност полова и Бреда Обрез Прескар, извршна директорица Цељског сајма. Са Зораном Пекезом менаџером Војводина Метал Кластера, цењени гости су обишли сајам и посетили неколико штандова компанија излагача. У оквиру сајамских активности, Војводина Метал Кластер је организовао пословне Б2Б сусрете у сали Цељанка.

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs