Вести


Делегација Секретаријата за привреду и туризам на Међународном сајму туризма „ITF Slovakiatour“ у Братислави

Нови Сад , 25. јануар 2017.
-A A +AДелегација Секретаријата за привреду и туризам на Међународном сајму туризма „ITF Slovakiatour“ у Братислави.

Нови Сад , 25. јануар 2017. .

У четвртак, 26. јануара 2017. године, делегација Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, на челу са потпредседником Покрајинске владе и покрајинским секретаром, Иваном Ђоковићем, боравиће у Братислави, Република Словачка, и прируствовати свечаном отварању Међународног сајма туризма „ITF Slovakiatour“.

На овогодишњем Сајму туризма у Братислави који се одржава од 26. до 29. јануара 2017. године, Туристичка организација Војводине представља туристичку понуду АП Војводине кроз туристичке организације локалних самоуправа и поједине кластер организације. Овај Сајам окупља око 500 излагача, а по статистичким подацима посети га више од 100.000 људи. Ове године, акценат је стављен на гастрономски туризам, ловни и активни туризам, потом на велнес програме, фитнес и рекреативни туризам.

Свечано отварање је предвиђено за 11.00 часова, а на штанду Војводине су најављене посете словачких званичника, медија, као и посета Њ.Е. амбасадора Републике Србије у Братислави, Шанија Дермакуа. Истог дана у 19.00 часова, делегација Секретаријата ће присуствовати пријему у Амбасади Републике Србије у Братислави (Budkova 38), где ће се присутнима обратити потпредседник Иван Ђоковић, директорка Туристичке организације Војводине, Наташа Павловић, Магдалена Ђошевић из Туристичке организације Београда и Александра Долапчев из Туристичке организације Србије.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs