Вести


Драгани Милошевић додељена плакета захвалности Центра за културу у Старој Пазови

Нови Сад , 30. јун 2021.
-A A +AДрагани Милошевић додељена плакета захвалности Центра за културу у Старој Пазови.

Нови Сад , 30. јун 2021. .

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић данас је у Позоришној сали у Старој Пазови присуствовала Свечаној академији поводом 60 година рада Центра за културу ове општине.

Овом приликом је ресорном секретару, у знак захвалности за сарадњу и подршку коју пружа Покрајински секретаријат за културу, информисање и односе с верским заједницама, додељена Плакета Установе културе општине Стара Пазова.

Честитајући на завидном јубилеју, Милошевићева је истакла да је у протеклих шездесет година Центар за културу у Старој Пазови реализовао и промовисао бројне културне манифестације, како професионалне, тако и аматерске, и тиме постао и остао културни драгуљ наше земље.

„Бројне изложбе, концерти, промоције књига, позоришне представе, промовисале су активности Културног центра, а самим тим и дале задатак запосленима да тим стопама наставе“, истакла је Драгана Милошевић. Она је додала да је то велики задатак и за Општину Стара Пазова, да настави да несебично улаже у културу, а и за Покрајинску владу, преко ресорног секретаријата, да и надаље буде трајан и доследан партнер у реализацији бројних културних активности.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs