Вести


Издатом грађевинском дозволом завршена прва фаза у припреми доградње ламела „Б“ и „Ц“ Клиничког центра Војводине

Нови Сад , 15. октобар 2016.
-A A +AИздатом грађевинском дозволом завршена прва фаза у припреми доградње ламела „Б“ и „Ц“ Клиничког центра Војводине.

Нови Сад , 15. октобар 2016. .

Градска управа за урбанизам и стамбене послове Града Новог Сада издала је грађевинску дозволу за реконструкцију и доградњу ламела "Б" и "Ц" ургентно дијагностичког центра у комплексу Клиничког центра Војводине.

Покрајинска влада ће, након издавања ове грађевинске дозволе, на заједничкој седници две Владе 22. октобра, покренути иницијативу Министарству финансија којом ће предложити повлачење треће транше кредита Европске инвестиционе банке у износу од 50 милиона евра. Овом дозволом званично је завршена прва фаза у припреми изградње ових објеката.

У оквиру пројекта Реконструкција Клиничких центара у Србији претходно су обезбеђена средства за Клинички центар Ниш и Клинички центар Србије. Овом дозволом и иницијативом покреће се механизам за изградњу ламела "Б" и "Ц" Клиничког центра Војводине, новог здравственог објекта у Новом Саду.

Покрајинска влада ће приступити припреми пројектне документације, обезбеђењу финансијских средстава и за реконструкцију других објеката у здравственом систему АП Војводине, на основу утврђених приоритета.

Преузмите документа:

PDF icon Dozvola.pdf

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs