Вести


Конференција ЕДУ синергија 2016

Нови Сад , 18. октобар 2016.
-A A +AКонференција ЕДУ синергија 2016.

Нови Сад , 18. октобар 2016. .

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, у сарадњи с компанијом „Мајкрософт”, просветним радницима с територије АП Војводине обезбедио је бесплатно учешће на конференцији ЕДУ Синергија 2016, која ће се одржати у среду, 19. октобра 2016. године у 9.00 сати , у хотелу Crowne Plaza у Београду .

Овогодишња једнодневна конференција Синергија 2016, биће у знаку дигиталне трансформације, па ће тако и ЕДУ Синергија бити посвећена стратешким и практичним аспектима њене примене у образовању. Биће приказани примери дигиталне трансформације образовања и унапређивања процеса у институцијама у Србији. Поред презентација са актуелним темама, просветни радници ће моћи да се упознају са садржајима намењеним деци и професорима и у оквиру креативне радионице.

Учешћем просветних радника на овој конференцији, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице започео је сарадњу с компанијом „Мајкрософт”.


Извор: ПС за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs