Вести


Конференција посвећена успешним женама из света бизниса, медија и културе

Нови Сад , 20. новембар 2018.
-A A +AКонференција посвећена успешним женама из света бизниса, медија и културе.

Нови Сад , 20. новембар 2018. .

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић обратилa се данас на конференцији „Женско предузетништво у бизнису, медијима и култури“, коју је организовао „Color Media group“ у хотелу „Шератон“ у Новом Саду, која је на једном месту окупила бројне успешне жене из света бизниса, медија и културе.

„Ово је место и прилика, да у присуству великог броја жена истакнем чињеницу да уз јако самопоуздање, храброст и истрајност, скоро свака жена у данашњем времену може и треба да успе“ рекла је секретар Драгана Милошевић.

Узимајући у обзир и своје основно професионално опредељење, као дипломираног виолинисте, Милошевићева је указала на своју посебну обавезу, која се тицала тога да не запостави уложено знање и таленат. Али, као жена, која је са 18 година ушла у свет политике, где се по дефиницији тражи борба и снага, јасно је да је све ове године морала успешно балансирати између ових, на први поглед, неспојивих професија.

„И зато је моја порука уопште да је потребно веровати у себе, своје снове и идеале и тако ће и успех сам по себи доћи“, рекла је Драгана Милошевић.

Конференцију посвећену подстицању женског предузетништва, која је окупила велики број успешних представница у поменутим областима, званично су отвориле председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и повереница за равноправност полова Бранкица Јанковић.

Конференцији су присуствовале и покрајински секретар за финансије Смиљка Јовановић, Лара Хам оснивачица и власница лиценце „Quintessentially Adriatic“, Oливера Симовић председница Провредне коморе Новог Сада, Мања Грчић директорка „Антене групе“ за Србију и Црну Гору, Надежда Гаће оснивач и главни уредник портала „Нови Магазин“, Тијана Палковљевић Бугарски управница Галерије Матице српске, и још велики број успешних предузетница, које су овом приликом представиле свој пословни пут ка успеху.


Извор: ПС за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs