Вести


Мировић и Вучевић обишли радове на изградњи кружног тока у Сремској Каменици

Нови Сад , 19. март 2019.
-A A +AМировић и Вучевић обишли радове на изградњи кружног тока у Сремској Каменици.

Нови Сад , 19. март 2019. .

Покрајинска влада обезбедила је велика финансијска средства за развој Града Новог Сада, истакао је председник Покрајинске владе Игор Мировић након обиласка радова на изградњи кружног тока у Сремској Каменици, који ће, како је најављено, бити завршен до лета.

Ова инвестиција вредна је више од 90 милиона динара а заједнички је финансирају Покрајинска влада и Град Нови Сад.

„Град Нови Сад уз помоћ Покрајинске владе брзо мења свој изглед. У току су радови и на изградњи парка у Сремској Каменици, централне кухиње за ПУ „Радосно детињство“, припрема се реконструкција улице Марка Миљанова, а радови на изградњи Научно-технолошког парка и Радио-телевизије Војводине приводе се крају“, истакао је председник Мировић.

Он је подсетио да су у току припреме и за реконструкције више клиника у оквиру Клиничког центра Војводине, старе зграде радија и студија М, који ће, како је најавио, бити претворен у интерактивни музеј 20. века.

Председник Мировић најавио је, да је у току и припрема за изградњу нове зграде Студентског културног центра у Новом Саду.

Захвални смо председнику Покрајинске Владе Игору Мировићу за подршку на пројектима у Граду Новом Саду, рекао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, и додао "Овде ћемо за три месеца имати модерну саобраћајницу какву Нови Сад заслужује. Наставићемо да инвестирамо у свим деловима Новог Сада."

Осим кружног тока, градиће се, како је најављено, и бициклистичке и пешачке стазе, како би се повећала безбедност свих учесника у саобраћају на тој локацији.

Ова раскрсница, важна је због великог броја пацијената који свакодневно гравитирају према сва три института у Сремској Каменици.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs