Вести


Након 11 година у Каменици нова ангио - сала

Нови Сад , 27. јун 2019.
-A A +AНакон 11 година у Каменици нова ангио - сала.

Нови Сад , 27. јун 2019. .

У Институту за кардиоваскуларне болести Војводине у Сремској Каменици почео је рад у новој, технолошки најсавршенијој ангио - сали која представља огромни искорак у свакодневном раду у области интервентне кардиологије.

Укупна вредност пројекта износила је 54 милиона динара, а набавком ове софистициране опреме биће знатно олакшан рад запосленима, уз већу сигурност и боље резултате лечења најтежих кардиолошких болесника.

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић, који је данас са директорком републичког Фонда за здравствено осигурање др Сањом Радојевић Шкодрић посетио Институт у Каменици, најавио је да следеће недеље у тој установи почињу грађевински радови на комплетној темељној реконструкцији Клинике за кардиологију у којој није било значајнијих улагања више деценија.

Према речима секретара Гојковића, то је наставак приоритетне и континуиране политике улагања у здравствени систем Војводине, која ће омогућити овој реномираној здравственој установи да пружи најбоље и најефикасније услове за лечење и боравак болесника.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs