Вести


Објављен јавни позив за учешће у програму „За чистије и зеленије школе у Војводини”

Нови Сад , 11. октобар 2016.
-A A +AОбјављен јавни позив за учешће у програму „За чистије и зеленије школе у Војводини”.

Нови Сад , 11. октобар 2016. .

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, заједно с Покрајинским секретаријатом за урбанизам и заштиту животне средине, Покрајинским секретаријатом за енергетику, грађевинарство и саобраћај и Покретом горана Војводине, објавио је 10. октобра јавни позив за учешће у програму „За чистије и зеленије школе у Војводини” за школску 2016/17. годину.

Циљ програма – који се успешно реализује већ осму годину – јесте подизање нивоа свести и личне одговорности за бригу о животној средини, као и подстицање активности које ће допринети неговању и очувању чистијег и зеленијег амбијента у образовно-васпитним установама и локалним срединама на територији АП Војводине.
Предшколске установе, основне и средње школе у АП Војводини имају могућност да се до понедељка (31. 10. 2016. године) одазову јавном позиву и да своје пријаве – заједно с планом активности – доставе на адресу Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице ( Булевар Михајла Пупина 16).

Једна од првих активности у оквиру програма „За чистије и зеленије школе Војводине” јесте одржавње oкруглог стола – у оквиру манифестације „Новосадске јесени”, у организацији Покрета горана Војводине – који је заказан за четвртак 20.10.2016. године на Спенсу, а намењен је представницима учесника овог програма.
У програму „За чистије и зеленије школе у Војводини” до сада је било укључено 373 војвођанских основних и средњих школа и предшколских установа, а најуспешнијима су додељене укупно 222 награде. Информације у вези са јавним позивом доступне су на сајту Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице (www.puma.vojvodina.gov.rs).


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs