Вести


Подршка фестивалу „Егзит“

Нови Сад , 05. мај 2017.
-A A +AПодршка фестивалу „Егзит“.

Нови Сад , 05. мај 2017. .

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Мирослав Штаткић разговарао је данас са Душаном Ковачевићем, директором фестивала „Егзит“, једне од најпознатијих музичких манифестација у Европи.

Током разговора, Штаткић је истакао да ће досадашња успешна сарадња и подршка Покрајинске владе овом фестивалу, који сваког лета окупља десетине хиљада младих из читаве Европе, па и света, бити настављена и у наредним годинама.

„Овај фестивал је важан и зато што отвара могућност да се, уз популарну културу и савремену комерцијалну музику, промовише и савремена уметничка музика, као и нови мултимедијални пројекти“, додао је покрајински секретар.

Тако би, према његовим речима, и наши млади извођачи и композитори пронашли своје место на овако популарној и посећеној манифестацији, што би додатно учврстило слику о нашој култури и уметничком, музичком, али и другим облицима стваралаштва.

У разговору су учествовали и заменик покрајинског секретара др Небојша Кузмановић и в. д. директора Завода за културу Војводине Смиљка Влајић.


Извор: Саопштење Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs