Вести


Покрајина финансира изградњу теретане на отвореном у Сремским Карловцима

Сремски Карловци , 29. јул 2021.
-A A +AПокрајина финансира изградњу теретане на отвореном у Сремским Карловцима.

Сремски Карловци , 29. јул 2021. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Сремске Карловце, где ће у Дворској башти бити изграђена теретана на отвореном. Изградњу теретане ће, са 1,9 милиона динара, у потпуности финансирати Покрајински секретаријат за спорт и омладину.

Баста је овом приликом нагласио да је улагање у спортску инфраструктуру у АП Војводини један од приоритета ресорног секретаријата.

„Општина Сремски Карловци конкурисала је за средства за изградњу теретане на отвореном, где ће млади Карловчани моћи да вежбају и квалитетно проводе време у лепом амбијенту“, казао је Баста.

Он је додао да је са општинским руководством разговарао о даљем улагању у спортску инфраструктуру, подршци младима и канцеларији за младе.

„У наредном периоду нас очекује много посла, а Покрајински секретаријат за спорт и омладину сигурно ће бити добар партнер Сремским Карловцима у релизацији квалитетних пројеката“, нагласио је Баста.

Председник Општине Сремски Карловци Александар Саша Стојкечић захвалио је на подршци за изградњу теретане, која ће бити у оквиру постојећег спортског комплекса. Он је додао да ће за неколико месеци деца и млади из Сремских Карловаца добити место где ће моћи да вежбају и да се друже.

Теретана на отвореном имаће површину од 80 квадратних метара, а на тартан подлози биће постављене три мултифункционалне фитнес справе.

Посети Сремским Карловцима присуствовао је и државни секретар у Министарству омладине и спорта Милан Савић.

Ознаке:

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs