Вести


Покрајинска влада подржала најуспешније студенте из избеглих, прогнаних и расељених породица

Нови Сад , 09. март 2020.
-A A +AПокрајинска влада подржала најуспешније студенте из избеглих, прогнаних и расељених породица.

Нови Сад , 09. март 2020. .

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас уговоре о додели финансијске помоћи за 100 науспешнијих студената основних академских и струковних студија, који се реализују преко Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима.

Честитајући студентима на оствареним резултатима, председник Мировић поручио је да су млади, образовани и амбициозни људи будућност и водећа снага нашег друштва.

„Трећу годину заредом реализујемо овај програм, како бисмо подржали најбоље међу нама. Ви сте будућност наше земље и заједно ћемо градити Србију и учинити је бољим местом за живот. Желимо равноправност и исте могућности за све и због тога ће Покрајинска влада наставити са подршком, све док се не реше сва егзистенцијална питања избеглих, прогнаних и расељених лица,“, изјавио је Мировић.

„Уз подршку Покрајинске владе реализујемо програме којима показујемо да препознајемо и ценимо ваш труд и успехе које постижете. До сада је финансијску помоћ добило 300 најбољих студената, јер на тај начин желимо да вас подстакнемо да и у наредном периоду наставите да остварујете добре успехе “,изјавио је директор Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима Душко Ћутило.

Додели уговора у Покрајинској влади присуствовао је и покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs