Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 04. јануар 2017.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе.

Нови Сад , 04. јануар 2017. .

Покрајинска влада је на данашњој седници, одржаној првог радног дана у овој години, донела Програм рада Покрајинске владе за 2017. годину и дала сагласност на програме рада и пословања више јавних предузећа, завода и установа чији је Покрајина оснивач.

На следећој седници Покрајинске владе, 11. јануара 2017. године, биће усвојени и преостали програми рада покрајинских институција, фондова и јавних предузећа, чиме се стварају услови да на почетку године почне реализација програма у свим развојним областима за које је задужена Покрајинска влада.

Програмом рада дефинишу се динамика и временски оквир реализације развојних планова, програма и одлука које ће спроводити покрајински секретаријати и институције којима је оснивач Покрајина.

Усвајањем програма рада и давањем сагласности на планове предузећа и других установа старају се и формални услови за припрему великих инвестиција националног, регионалног и локалног карактера на територији АПВ и тиме почиње и практична реализација великих инвестиција.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs