Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 08. новембар 2017.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе.

Нови Сад , 08. новембар 2017. .

На данашњој седници, којом је председавао потпредседник Ђорђе Милићевић, Покрајинска влада је у склопу својих надлежности, донела решења којима се настављају активности на обнови, реконструкцији и опремању здравствених установа, школа, домова ученика и установа социјалне заштите на територији АП Војводине, које се координисано реализују са Канцеларијом за управљање јавним улагањима Србије и локалним самоуправама.

Покрајинска влада је, између осталог, дала сагласност Институту за плућне болести Војводине у Сремској Каменици да може предузети извођење радова на адаптацији дела зграде Клинике за опструктивне болести плућа и акутне пнеумопатије и Клинике за пулмолошку онкологију . Вредност радова износи 16,13 милиона динара, од чега је 10 милиона обезбедио Покрајински секретаријат за здравство.

Дата је сагласност и Општој болници у Панчеву за извођење радова на реконструкцији Интернистичког блока. Према идејном пројекту, процењена вредност износи око 490 милиона динара. Средства су обезбеђена преко Управе за капитална улагања Војводине.

Покрајинска влада донела је решења којима се обезбеђују услови за радове у Средњој техничкој школи „Милева Марић“ у Тителу, Основној школи „Иса Бајић“ у Кули, Средњој стручној школи „4. јули“ у Врбасу и Средњој стручној школи „Васа Пелагић“ у Ковину.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs