Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 15. новембар 2018.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе.

Нови Сад , 15. новембар 2018. .

Покрајинска влада је на данашњој седници, којом је председавао Игор Мировић, обезбедила општини Бачка Топола недостајућа средства, у износу од 25 милиона динара, како би се завршила изградња Дома ученика у Бачкој Тополи. Радови на изградњи овог објекта започети су скоро пре десет година, али нису завршени и објекат није у функцији. Објекат се налази у близини Пољопривредне школе у Бачкој Тополи, и планиран је за смештај 88 ученика.

У складу са принципом подстицања предузетништва и укупног развоја привреде у АП Војводини и великог интересовања, Покрајинска влада издвојила је додатних 25 милиона динара за расписивање новог конкурса за субвенционисање трошкова набавке репроматеријала с циљем унапређивања пословног процеса и делатности.

Покрајинска влада определила је 10 милиона динара за набавку пољопривредних машина и опреме, односно за пружање помоћи за одрживи повратак интерно расељених лица на територији АП Косова и Метохије. Овај програм ће се реализовати преко Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs