Вести


Саопштење са седнице Покрајинске владе

Нови Сад , 27. јул 2016.
-A A +AСаопштење са седнице Покрајинске владе.

Нови Сад , 27. јул 2016. .

Покрајинска влада је на данашњој седници формирала Одбор за координацију активности за изградњу зграде Јавне медијске установе „Радио-телевизије Војводине“, на чијем челу је председник Покрајинске владе Игор Мировић.

За потпредседнике Одбора, који је формиран на иницијативу председника Мировића, именовани су председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Чланови Одбора су: потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Мирослав Штаткић, генерални директор Радио-телевизије Војводине Миодраг Копривица, председник Управног одбора Радио-телевизије Војводине др Јова Радић, в.д. директора ЈП Завод за изградњу града Нови Сад; Дејан Мандић и директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић. Два члана Одбора именоваће Влада Републике Србије.

Задатак Одбора је да дефинише активности и време за реализацију пројекта изградње зграде РТВ–а, према утврђеним приоритетима Покрајинске владе, као и да координира све актере власти који су укључени у реализацију пројеката који је интереса за АП Војводину у области информисања.

Покрајинска влада је данас разрешила дужности директора Опште болнице Панчево др Небојшу Тасића због неправилности у раду, и за вршиоца дужности именовала др Слободанa Овука.

На данашњој седници дужности је разрешен и досадашњи управник Српског народног позоришта Александар Милосављевић. За вршиоца дужности управника Српског народног позоришта именован је проф. др Зоран Ђерић.

На седници је разматран и усвојен и Извештај о извршењу Покрајинске скупштинске одлуке о буџету АП Војводине за 2016. годину у периоду јануар – јун 2016. године.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs