Вести


У ОШ „Милоје Чиплић“ у Новом Бечеју изграђен рукометни терен

Нови Бечеј , 09. фебруар 2021.
-A A +AУ ОШ „Милоје Чиплић“ у Новом Бечеју изграђен рукометни терен.

Нови Бечеј , 09. фебруар 2021. .

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Нови Бечеј, где је са председником Општине Сашом Максимовићем разговарао о даљем улагању у спортску инфраструктуру и обишао новоизграђени рукометни терен у Основној школи "Милоје Чиплић".

"Заједничким улагањем Покрајине и Општине Нови Бечеј, у укупном износу од 5,6 милиона динара, у дворишту основне школе изграђен је рукометни терен. Тиме су створени много бољи услови за бављење ђака и рекреативаца спортом", рекао је Баста.

Он је додао да ће се наставити улагање у спортску инфраструктуру и обезбеђивање још бољих услова за бављење спортом у Новом Бечеју и другим општинама у Војводини.

Председник Општине Саша Максимовић истакао је да Нови Бечеј има одличну сарадњу са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину, уз уверење да ће она бити и настављена.

Он је навео да је зграда Основне школе „Милоје Чиплић“ изграђена пре скоро 110 година, те да је неопходно доста улагања у њену обнову и одржавање.

"Поред спортског терена у дворишту, за ученике би било значајно да се обнови и фискултурна сала", казао је Максимовић.

Директорка ОШ "Милоје Чиплић" Биљана Бањац истакла је да ће нови рукометни терен допринети промоцији спорта, али и физичком и психичком здрављу ученика.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs