Вести


Честитка Михаља Њилаша поводом Дана просветних радника

Нови Сад , 07. новембар 2016.
-A A +AЧеститка Михаља Њилаша поводом Дана просветних радника.

Нови Сад , 07. новембар 2016. .

Потпредседник Покрајинске владе, покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш упутио је честитку поводом Дана просветних радника, који се обележава 8. новембра.

„Поштовани просветни радници, част ми је да вам, поводом Дана просветних радника, упутим срдачне честитке и пожелим успех у даљем раду.

Образовање је основа развоја друштва у целини, а ваша улога важна и велика. Mодерно доба је време свакодневних промена, свет око нас мења се великом брзином, доносећи и добро и лоше. У том свету мењамо се сви, нико није имун ‒ ни ви, ни ваши ученици, ни њихови родитељи. Верујем да није једноставно без предаха бранити професионални углед и достојанство, а истовремено неговати, чувати, подучавати и предводити наше најлепше и највредније – нашу децу!

Зато, драги наши просветни радници, нека вам звезда водиља буду осмеси оних који вам се радују, којима сте узор и пример, оних чија је будућност великим делом и у вашим рукама. Нека вам будућност коју стварате данас и овде буде светлост којој тежите.

Нема добре школе без добрих просветних радника, мисионара и визионара неисцрпног ентузијазма! У то име, срећан вам празник!“


Извор: Саопштење Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице

Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs