Вести


Ђоковић и Седлар о мерама активне политике запошљавања у 2019. години

Нови Сад , 21. фебруар 2019.
-A A +AЂоковић и Седлар о мерама активне политике запошљавања у 2019. години.

Нови Сад , 21. фебруар 2019. .

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић одржао је састанак са представницима Покрајинске службе за запошљавање.
Потпредседница Скупштине АП Војводине и директорка Покрајинске службе за запошљавање Снежана Седлар, директорка Сектора за подршку запошљавању Националне службе за запошљавање Неда Милановић, помоћница покрајинског секретара за привреду и туризам, Катица Узелац и директори филијала Националне службе за запошљавање са територије АП Војводине, разматрали су предлог програма и мера активне политике запошљавања које ће Покрајински секретаријат за привреду и туризам реализовати у 2019. години.
На основу анализе досадашње сарадње и искустава у спровођењу јавних позива, Секретаријат ће финализовати Покрајински акциони план запошљавања у 2019. години.
Покрајинским акционим планом запошљавања планирано је субвенционисање самозапошљавања незапослених лица, запошљавање незапослених лица и спровођење јавних радова на територији АП Војводине.


Најновије вести


Све вести

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs