Најаве


Драгана Милошевић домаћин делегацији Института региона Европе

Четвртак, 26. април 2018 - 19:00

У четвртак, 26. априла 2018. године, у 19.00 часова, у Галерији Матице српске, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић са сарадницима биће домаћин делегацији из Института региона Европе (ИРЕ), коју предводи председник Института Франц Шосбергер, који је уједно и члан Комитета региона, специјални саветник у Европској комисији у Бриселу.

Повод за посету организује се уочи одржавања друге међународне експертске конференције Института региона Европе, у петак, 27. априла, у Скупштини АП Војводине под називом „Културно наслеђе...


Опширније

Међународна конференција „Културно наслеђе – додата вредност за регионе“

Петак, 27. април 2018 - 9:00

У петак, 27. aприла 2018. године, у 9.00 часова, у Великој сали Скупштине АП Војводине, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић поздравиће учеснике друге међународне експертске конференције Института региона Европе из Салцбурга, под називом „Културно наслеђе - додата вредност за регионе“.

Поздравне речи упутиће и председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Учесницима ће се испред Института региона Европе обратити председник Франц Шаусбергер, који је уједно и члан...


Опширније

Вук Радојевић присуствоваће годишњој Скупштини Задружног савеза Војводине

Петак, 27. април 2018 - 11:00

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић ће у петак, 27. априла 2018. године, у 11.00 часова, присуствовати редовној годишњој седници Скупштине Задружног савеза Војводине, која се одржава у згради Привредне коморе Војводине, ( Хајдук Вељкова 11, сала на III спрату).

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Председник Мировић обратиће се на свечаној академији Библиотеке Матице српске

Петак, 27. април 2018 - 12:00

У петак, 27. априла 2018. године, у 12.00 часова, председник Покрајинске владе Игор Мировић обратиће се на свечаној академији поводом Дана Библиотеке Матице српске (свечана сала Матице српске).
Том пригодом биће додељена награда „Златна књига“ Библиотеке Матице српске за допринос развоју библиотекарства и библиографског рада изузетног научника, књижевника или уметника.
Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Изложба Милоша Шобајића у Музеју савремене уметности Војводине

Петак, 27. април 2018 - 19:00

У петак, 27. априла 2018, у 19.00 часова, у Музеју савремене уметности Војводине, председник Покрајинске владе Игор Мировић отвориће изложбу слика Милоша Шобајића „Бежање и гушење“ .

О раду Милоша Шобајића објављено је пет монографија, преко шест стотина текстова у домаћој и светској штампи, као и низ телевизијских емисија.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs