Најаве


Семинар Прогнозно-извештајне службе за заштиту биља АП Војводине

Петак, 24. фебруар 2017 - 10:00

У петак 24. фебруара, са почетком у 10.00 часова у Мастер центру Новосадског сајма, биће одржан 7. семинар Прогнозно-извештајне службе за заштиту биља АП Војводине.

Скуп ће отворити покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић.

Учешће у раду семинара, узеће и еминентни стручњаци из ове научне области: др Драгица Јанковић, руководилац система Прогнозно-извештајне службе заштите биља АП Војводине, проф. др Жарко Илин са Пољопривредног факултета у Новом Саду, проф. др Бранка Крстић са Пољопривредног факултета у Земуну и др Иво Тошевски са...


Опширније

Саветовање за покрајинске посланике на тему нових макрорегионалних стратегија ЕУ у процесу европских интеграција

Петак, 24. фебруар 2017 - 12:00

У петак, 24. фебруара, у 12.00 часова, у великој сали Скупштине АП Војводине одржаће се четврто по реду саветовање за покрајинске посланике на тему "Нове макрорегионалне стратегије Европске уније у контексту процеса европских интеграција Републике Србије".

Саветовање се одржава у сарадњи са Фондацијом Конрад Аденауер, а гост предавач биће први саветник у Одељењу за регионалне иницијативе у Министарству спољних послова Републике Србије Драган Стојовић.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Посета Основној школи „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима

Петак, 24. фебруар 2017 - 12:00

У петак, 24. фебруара 2017. године, у 12.00 сати, председник Покрајинске владе Игор Мировић обићи ће Основну школу „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима (Ул. Бранка Радичевића 56), у општини Жабаљ.

Покрајинска влада издвојила је 24,3 милиона динара из текуће буџетске резерве за финансирање трошкова завршних радова сале за физичко васпитање, која стоји незавршена од 2010. године. Управа за капитална улагања АП Војводине је, на недавно завршеном конкурсу, доделила Општини Жабаљ, за изградњу отворених спортских терена у комплексу ОШ „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима 10.720.256,00 динара....


Опширније

Мр Вук Радојевић представиће подстицајне мере у 2017. у Привредној комори Војводине

Петак, 24. фебруар 2017 - 12:00

У петак 24. фебруара, са почетком у 12.00 часова, у просторијама Привредне коморе Војводине, на 3. спрату Мастер центра Новосадског сајма, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић ће, на састанку у организацији Задружног савеза Војводине, представити подстицајне мере Покрајинског секретаријата и изнети план рада у 2017. години.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Потпредседник Милићевић примиће представнике Програма УН за развој

Петак, 24. фебруар 2017 - 12:00

У петак, 24. фебруара 2017. године у 12.00 часова, у сали 16/I Покрајинске владе, потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић одржаће радни састанак са представницима УНДП Србија (Програм Уједињених нација за развој).

Позивамо ТВ сниматеље и фоторепортере да сниме почетак састанка. Биро за односе с јавношћу Покрајинске владе проследиће саопштење за јавност.


Опширније

Потпредседница Ђанковић на научној конференцији „Ка бољој демографској будућности Србије“

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 10:00

У понедељак, 27. фебруара 2017. године, у Свечаној сали Српске академије наука и уметности у Београду са почетком у 10.00 часова, потпредседница Скупштине Аутономне покрајине Војводине Александра Ђанковић, присуствоваће научној конференцији под називом „Ка бољој демографској будућности Србије“.
Конференција се одржава у организацији Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику, Српске академије наука и уметности и Центра за демографију Института друштвених наука.

Конференција ће имати статус иницијалне и треба да покаже колико су сви сегменти...


Опширније

Проф. др Зоран Милошевић учетвоваће на прес конференцији поводом предтојећег 12. Сајма образовања „Путокази”

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 11:00

У понедељак 27. фебруара 2017. у 11.00 сати, у свечаном салону Новосадског сајма, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић, учествоваће на конференцији за новинаре поводом предстојећег 12. Сајма образовања „Путокази”, који ће се одржати од 6. до 8. марта 2017, и тим поводом најавити учешће Секретаријата на овој сајамској манифестацији.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Игор Мировић примиће делегацију немачке савезне покрајине Хесен

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 14:30

У понедељак, 27. фебруара 2017. године, у 14.30 сати, у сали 23/I, председник Покрајинске владе Игор Мировић примиће вишечлану делегацију немачке савезне покрајине Хесен, коју предводе премијер покрајине Хесен, Фолкер Буфије (Volker Bouffier) и председник Парламента ове покрајине, Норберт Картман (Norbert Kartmann).

Позивамо ТВ-сниматеље и фоторепортере да сниме почетак сусрета. Биро за односе са јавношћу Покрајинске владе проследиће саопштење за јавност.


Опширније

Председник Скупштине АПВ Иштван Пастор прима високу делегацију немачке покрајине Хесен

Понедељак, 27. фебруар 2017 - 15:30

У понедељак, 27. фебруара, у 15.30 часова, у сали 2 Скупштине АП Војводине, председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор примиће високу делегацију савезне немачке покрајине Хесен.
Вишечлану делегацију немачке делегације предводиће премијер покрајине Хесен Фолкер Буфије и председник Парламента ове покрајине Норберт Картман.
Молимо сниматеље и фоторепортере да забалеже почетак састанка, након којег ће бити упућено саопштење за медије.


Опширније

Најновије вести


Све вести


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21000 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs