Најаве


Годишња додела награда и стипендија Фонда "Слађана Ђорђевић"

Четвртак, 15. децембар 2016 - 12:00Годишња додела награда и стипендија Фонда "Слађана Ђорђевић".

Четвртак, 15. децембар 2016 - 12:00 .

У четвртак, 15. децембра 2016. године, у Клубу посланика Скупштине АП Војводине са почетком у 12.00 часова, најбољим студентима прве и завршне године Медицинског и Стоматолошког факултета у Новом Саду, традиционално ће бити додељене награде и стипендије Фонда "Слађана Ђорђевић".

Признања ће уручити председница Фонда Весна Ђорђевић, а у име Скупштине Аутономне покрајине Војводине као покровитеља скупа, присутнима ће се обратити потпредседница Скупштине Александра Ђанковић.

Фонд "Слађана Ђорђевић" је основан 1994. године, у знак сећања на трагично преминулу студенткињу новосадског Факултета за стоматологију Слађану Ђорђевић. Од оснивања, Фонд је наградио и подржао више од стотину студената и младих медицинских стручњака.

Основао је ликовну колонију и продајну галерију слика реномираних сликара из земље и иностранства са седиштем у Новом Саду, чијом продајом се обнављају средства за пружање подршке најбољим студентима.

Фонд је издао књигу Сање Париповић “Лептир белих крила“ и поему песника Пере Зубца под називом "Молитва за Слађану Ђорђевић". Фонд је већ 22. године равноправан члан Универзитетског Фонда за доделу награда студентима Универзитета у Новом Саду.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs