Најаве


Делегација АП Војводине на Српско-мађарском пословном-туристичком форуму

Петак, 15. септембар 2017 - 11:00Делегација АП Војводине на Српско-мађарском пословном-туристичком форуму.

Петак, 15. септембар 2017 - 11:00 .

Председник Покрајинске владе Игор Мировић, потпредседник Ђорђе Милићевић и председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић предводиће привредну делегацију из АП Војводине, која учествује на Српско-мађарском пословном-туристичком форуму који ће бити одржан 15. септембра 2017. године, с почетком у 11.00 часова, у Амбасади Републике Србије у Будимпешти, у оквиру манифестације „Дани Војводине“.

Форум организују Привредна комора Војводине и Мађарско-српски пословни савет.

Пре почетка догађаја, у 10.45 часова медијима ће се на конференцији обратити председник Покрајинске владе Игор Мировић, председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић и директорица Туристичке организације Војводине Наташа Павловић.

На пословном Форуму ће бити представљени привредни и туристички потенцијали АП Војводине мађарским привредницима, као и повезивање и успостављање пословне сарадње у оквиру којег су планирани Б2Б сусрети између привредних субјеката АП Војводине и Мађарске, у области банкарства, пољопривреде, туризма, енергетике, металског и ИТ сектора.

У пленарном делу Форума, присутнима ће се обратити и Амбасадор Републике Србије у Мађарској Раде Дробац и председник Мађарско-српског пословног савета Ласло Волф.

Позивамо Вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs