Најаве


Драгана Милошевић отвара међународни фестивал „Нови Сад-танго град“

Петак, 16. август 2019 - 19:00Драгана Милошевић отвара међународни фестивал „Нови Сад-танго град“.

Петак, 16. август 2019 - 19:00 .

У петак, 16. августа 2019. године, у 19.00 часова, у Католичкој порти у Новом Саду, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић отвориће шести међународни фестивал „Нови Сад - танго град“ који организује Удружење „Тодо Танго“ и траје од 15. до 18. августа на више локација у Новом Саду.

На концерту ће наступити светски познати „Белтанго квинтет“, који ове године слави двадесет година постојања и Нови Сад му је једна у низу станица на великој европској турнеји којом обележава тај јубилеј.

Аргентински танго маестроси Роберо Реис и Наталиа Лавандеира наступиће на бини, а њихове наступе имали су част да виде љубитељи танго плеса од Буенос Аиреса преко „Карнеги хола“, до лондонског „Ковент гардена“ и Москве . Што самостално, што као део танго плесних трупа, наступали су широм планете, па су тако стигли у новосадску Kатоличку порту, и овај концерт уз подршку спонзора, грађанима Новог Сада поклања Удружење „Тодо Танго“ и „Нови Сад 2021-Европска престоница културе .
Позивамо Вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs