Најаве


Драгана Милошевић отвара Фестивал камерне музике

Понедељак, 9. септембар 2019 - 20:15Драгана Милошевић отвара Фестивал камерне музике.

Понедељак, 9. септембар 2019 - 20:15 .

У понедељак 9. септембра 2019. године, у 20.21 сати, у Галерији Матице српске, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић отвориће други Фестивал камерне музике, који се одржава од 9. до 15. септембра 2019. године у Галерији Матице српске и Градској кући.

Вечерашњи концерт, носи назив "Оскар у Новом Саду" и наступиће светски познат композитор и пијаниста Kалед Музанар (Либан), изузетан бандонеониста Марио Стефано Пјетродарки (Италија), диригент и пијаниста Ђанлука Марчано (Италија), као и Фестивалски гудачки квинтет, састављен од најреномиранијих новосадских уметника.

На овом концерту ће се чути музика из филмова номинованих за Оскара, са посебним акцентом на премијерно и ексклузивно извођење композиција Kаледа Музанара, које је компоновао за филм Цапернаум (номинован за Оскара за најбољи страни филм, добитник награде жирија за режију на Kанском фестивалу, номинован за Златни глобус и Златну палму у Kану, учесник преко 30 најреномиранијих светских филмских фестивала и добитник преко 20 награда).

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs