Најаве


Завршна свечаност „Дани информатике у школама Војводине”

Четвртак, 22. децембар 2016 - 12:00Завршна свечаност „Дани информатике у школама Војводине”.

Четвртак, 22. децембар 2016 - 12:00 .

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице у сарадњи с Центром за развој и примену науке, технологије и информатике, у четвртак, 22. децембра 2016. године, с почетком у 12.00 часова, у амфитеатру Факултета за економију и инжењерски менаџмент – ФИМЕК (Цвећарска 2, Нови Сад) организује завршну свечаност поводом проглашења најуспешнијих ученика, наставника ментора и образовно-васпитних установа на територији АП Војводине у програму „Дани информатике у школама Војводине”.

Свечаност ће отворити потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш, проф. др Мирјана Царић, проф. др Драган Солеша, декан факултета и проф. др Слободан Попов, председник Центра за развој и примену науке, технологије и информатике из Новог Сада.

Програм „Дани информатике у школама Војводине” реализује се у континуитету у основним и средњим школама на територији Војводине од школске 2009/2010. године у сарадњи с Центром за развој и примену науке и технологије и информатике из Новог Сада, с циљем сталног подстицања процеса информатизације наставе у школама Војводине, као и популаризације нове технологије у школским наставним и ваннаставним активностима. Поред бројних награда, најуспешнијој школи биће додељена и Плакета „Проф. др Стјепан Хан”.

Позивамо да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs