Најаве


Иван Ђоковић додељује дипломе полазницама ИТ курса у Едукативном центру Нови Сад

Уторак, 22. мај 2018 - 12:00Иван Ђоковић додељује дипломе полазницама ИТ курса у Едукативном центру Нови Сад .

Уторак, 22. мај 2018 - 12:00 .

У уторак, 22. маја 2018. године, са почетком у 12.00 часова, у великој сали Едукативног центра за обуке у професионалним и радним вештинама Нови Сад (Индустријска 3), биће одржана додела диплома полазиницама курса ,,IT Girls“, који спроводи Министарство трговине, туризма и телекомуникација и Војвођански ИКТ кластер.
Обуку су подржали и помогли Покрајински секретаријат за привреду и туризам и Едукативни центар Нови Сад.

Присутнима ће се обратити потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација, Татјана Матић, и директор Војвођанског ИКТ кластера, Милан Шолаја.

У оквиру Програма преквалификација жена за ИТ, подржаног од Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Војвођански ИКТ кластер је спровео обуку за 20 жена у трајању од 140 часова, у периоду од септембра 2017. до маја 2018. године. Полазнице су обучене по програму ,,Java Junior“, кроз који су стекле основна знања и вештине у области информационих технологија које треба да им, у комбинацији са праксом у ИТ компанијама, помогну да дођу до запослења.

Позивамо вас да извештавате.

Превоз до Едукативног центра је организован. Полазак је у 11.30 часова испред главног улаза у зграду Покрајинске владе.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs