Најаве


Иван Ђоковић на отварању међународне конференције посвећене трендовима у туризму и угоститељству

Уторак, 1. август 2017 - 10:00Иван Ђоковић на отварању међународне конференције посвећене трендовима у туризму и угоститељству .

Уторак, 1. август 2017 - 10:00 .

У петак, 1. августа 2017. године, са почетком у 10.00 часова, у свечаној сали зграде Ректората Универзитета у Новом Саду (Др Зорана Ђинђића 1, Нови Сад), потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, биће учесник свечаног отварања 17. Међународне конференције посвећене актуелним трендовима у туризму и угоститељству.

Конференцију под називом: ,, Contemporary Trends in Tourism and Hospitality“, која се одржава 1. и 2. септембра 2017. године у Новом Саду, традиционално организује Департман за географију, туризам и хотелијерство Природно-математичког факултета у Новом Саду, и окупиће око 150 учесника из више од 10 земаља.

Теме овогодишње конференције су: креативна индустрија, организовање догађаја у домену туризма, маркетинг у туризму, е-туризам и нова начела у туризму, област људских ресурса и едукација у туризму, природни и културолошки ресурси и тематске туристичке руте, угоститељство, гастрономија и ловни туризам.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs