Најаве


Иван Ђоковић на „Данима Војводине“ у Темишвару

Среда, 17. мај 2017 - 12:00Иван Ђоковић на „Данима Војводине“ у Темишвару.

Среда, 17. мај 2017 - 12:00 .

У среду, 17. маја 2017. године, са почетком у 12.00 часова (13.00 часова по времену у Темишвару), биће отворена манифестација „Дани Војводине“ у Темишвару, у оквиру које ће бити организовани сусрети са туристичким привредницима из Србије и Румуније. Манифестацију организује Туристичка организација Војводине, уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

„Дани Војводине“ ће бити одржани на главном тргу у Темишвару, испред ресторана ,,Lloyd“. Циљ манифестације је представљање туристичких потенцијала АП Војводине јавности и медијима, што би као последицу имало повећање броја румунских туриста у Војводини.

На манифестацији ће учествовати туристичке организације градова Вршца и Сремске Митровице са још десетак локалних туристичких организација из АП Војводине, као и представници Привредне коморе Војводине, винари и пружаоци услуга из области туризма.

На конференцији за медије у ресторану ,,Lloyd“, од 12.00 часова ће се обратити потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић, председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић, директорка Туристичке организације Војводине др Наташа Павловић и представник Привредне коморе Темишвара.

Под покровитељством Генералног конзулата Србије у Темишвару, у ПК Жупаније Тимиш истога дана ће се одржати пословни сусрети привредника две регије, са циљем удруживања привредних субјеката Румуније и АП Војводине.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs