Најаве


Иван Ђоковић обратиће се на конференцији ,,Food Talk 2019“

Уторак, 4. јун 2019 - 9:30Иван Ђоковић обратиће се на конференцији ,,Food Talk 2019“ .

Уторак, 4. јун 2019 - 9:30 .

У уторак, 04. јуна 2019. године, са почетком у 9.30 часова у хотелу ,,Шератон“ (Полгар Андраша 1, Нови Сад), потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, обратиће се на свечаном отварању овогодишње конференције ,,Food Talk 2019 – Food Аround the World", посвећеној светским гастрономским особеностима, трендовима, традицији и култури.

Организатор конференције је ,,Color Media Communications“ из Новог Сада, уз сарадњу и подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

Тематске области овогодишње конференције којој ће присуствовати преко 200 учесника, међу којима су представници јавног и цивилног сектора, јавне личности, медијске куће, новинске агенције, фуд блогери, те професионалци из области гатсрономије, кулинарства, винарства, прехрамбене индустрије, пољопривреде и други, биће превасходно усмерене ка брендирању дестинација и држава кроз гастрономију.

На свечаном отварању ће се обратити и члан Градског већа за привреду и туризам, Милорад Радојевић, и Њ.Е. амбасадор Чешке Републике у Републици Србији, Томаш Кухте.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs