Најаве


Иван Ђоковић отвара III Сајам предузетништва средњошколаца АП Војводине у Сремским Карловцима

Петак, 12. мај 2017 - 11:00Иван Ђоковић отвара III Сајам предузетништва средњошколаца АП Војводине у Сремским Карловцима.

Петак, 12. мај 2017 - 11:00 .

У петак, 12. маја 2017. године, са почетком у 11.00 часова, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић отвориће III Сајам предузетништва средњошколаца АП Војводине, у просторијама Високе школе струковних студија за менаџмент и пословне комуникације у Сремским Карловцима, која је и организатор ове манифестације.

Овогодишњи Сајам предузетништва средњошколаца АП Војводине је подржан од стране Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Општине Сремски Карловци.
Учесницима и гостима ће се овом приликом обратити и директор Школе др Миладин Калинић, проф. и председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић.

Сајам предузетништва је такмичарског карактера и прилика је за ученике средњих школа са територије АП Војводине да изложе своја идејна решења или готов производ и да за њега креирају бизнис план, презентацију и изглед изложбеног простора, док ће најбољи тимови бити награђени. Истога дана у Школи се организују и Дани отворених врата, у оквиру којих ће будући студенти имати прилику да се упознају са студијским програмима и радом Високе школе.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs