Најаве


Представљање првог националног претраживача културног наслеђа Србије

Понедељак, 27. мај 2019 - 12:00

У понедељак, 27. маја 2019. године, у 12.00 часова, у Архиву Града Новог Сада, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић говориће на представљању првог националног претраживача културног наслеђа Србије, који је покренуло Министарство за културу и информисање Републике Србије.

Тим поводом обратиће се и помоћник министра за културу и информисање задужен за развој дигиталне инфраструктуре у области културе и уметности др Дејан Масликовић.

Позивамо вас да извештавате.


Опширније

Секретар Бјелић у радној посети Сремској Митровици

Понедељак, 27. мај 2019 - 12:00

У понедељак, 27. маја, са почетком у 12.00 часова у Градској кући у Сремској Митровици (Светог Димитрија 13 ), покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић и директор Развојне агенције Војводине Никола Жежељ, састаће се са градоначелнком Сремске Митровице Владимиром Санадером и директором Туристичке организације Града Сремска Митровица Светланом Сабо.

Превоз за новинаре и фоторепортере из Новог Сада је обезбеђен. Полазак у 10.30 часова испред главног улаза зграде Покрајинске владе. Заинтересоване редакције могу да се пријаве...


ОпширнијеКонтакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs