Најаве


Игор Мировић и Милош Вучевић обилазе радове у ОШ „Васа Стајић“, Милетићевој улици и универзитетском кампусу

Среда, 19. јул 2017 - 12:00Игор Мировић и Милош Вучевић обилазе радове у ОШ „Васа Стајић“, Милетићевој улици и универзитетском кампусу.

Среда, 19. јул 2017 - 12:00 .

У среду, 19. јула 2017. године, председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обићи ће објекте и саобраћајнице у Новом Саду, где су у току радови на њиховој изградњи и обнови.

За извештаче је организован заједнички обилазак. Полазак је планиран у 12.00 сати, испред главног улаза у зграду Покрајинске владе.

Мировић и Вучевић обићи ће: Основну школу „Васа Стајић“ (Војводе Книћанина 12 б), где је у току доградња два спрата, радове на реконструкцији Милетићеве улице и радове на реконструкцији саобраћајних површина у оквиру кампуса Универзитета у Новом Саду.

На крају обиласка, у 12.50 сати, у кампусу НУ, код Факултета техничких наука, предвиђене су изјаве за медије.

Део радова финансира Покрајинска влада, преко Управе за капитална улагања, а део су резултат заједничких активности АП Војводине и Града Новог Сада. У обиласку радова учествоваће и директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић.

Позивамо да извештавате.
Молимо новинаре, тв-сниматеље и фоторепортере који су заинтересовани за превоз да се пријаве на телефон Бироа за односе са јавношћу 487-45-27.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs