Најаве


Конференција посвећена представљању стручних ставова у поступању са женама жртвама насиља

Четвртак, 7. децембар 2017 - 11:00Конференција посвећена представљању стручних ставова у поступању са женама жртвама насиља.

Четвртак, 7. децембар 2017 - 11:00 .

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова у сарадњи са Агенцијом Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (UN WOMEN) у четвртак, 7. децембра 2017. године у 11,00 часова, у великој сали Скупштине Аутономне покрајине Војводине, организује конференцију „Представљање Студије о облицима реаговања и ставовима стручњака у поступању са женама жртвама насиља“.

Конференција је део активности у оквиру пројекта „Интегрисани одговор на насиље над женама и девојчицама у Србији“, који се реализује од 2013.године уз подршку Владе Шведске и усмерен је на развој друштвеног и институционалног окружења које треба да допринесе нултој толеранцији и искорењивању насиља над женама у Србији.

Циљ конференције је представљање утврђених ставова, разумевање и пракса запослених у релевантним институцијама и организацијама, које пружају услуге женама жртвама насиља.

Позивамо вас да извештаватеYou are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs