Најаве


Конференција у оквиру пројекта „Иновација пољоприведе за обезбеђивање раста и запошљавања у прекограничном региону – AGRINNO“

Уторак, 10. јул 2018 - 11:00Конференција у оквиру пројекта „Иновација пољоприведе за обезбеђивање раста и запошљавања у прекограничном региону – AGRINNO“.

Уторак, 10. јул 2018 - 11:00 .

У уторак, 10. јула 2018. године у 11.00 часова, у великој сали Скупштине АП Војводине, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство мр Вук Радојевић обратиће се на на конференцији поводом отварања пројекта „Иновација пољоприведе за обезбеђивање раста и запошљавања у прекограничном региону – AGRINNO“.

Пројекат се суфинансира средствима Европске уније, у оквиру ИПА Интеррег прекограничног програма Мађарска-Србија 2014-2020. Пројекат је посвећен јачању иновативног приступа у агро предузетништву и едуковању становника руралних средина, у циљу искоришћавања обрадивог земљишта у окућницама у прекограничном подручју.

Поред Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, учешће на конференцији узеће и представници партнера на пројекту: Институт за ратарство и повртарство, Фонд „Европски послови” АП Војводине и Непрофитно д.о.о за развој Жупаније Чонград.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs