Најаве


Конференција „Представљање резултата пројекта Интегрисани одговор на насиље над женама у Војводини“

Понедељак, 9. децембар 2019 - 11:00Конференција „Представљање резултата пројекта Интегрисани одговор на насиље над женама у Војводини“.

Понедељак, 9. децембар 2019 - 11:00 .

У понедељак, 9. децембра 2019, са почетком у 11.00 часова у просторијама СОШО „Милан Петровић“ у Новом Саду (Бате Бркића бб), покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић са сарадницима, руководиоцима и представницима установа социјалне заштите са територије АП Војводине, као и представницима удружења и невладиног сектора, присуствоваће конференцији „Представљање резултата пројекта Интегрисани одговор на насиље над женама у Војводини, фаза II”.

Покрајинска влада и Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова спроводе активности на заједничком пројекту „Интегрисани одговор на насиље над женама и девојчицама у Србији, фаза II”, у партнерству са Владом Републике Србије, на челу са Координационим телом за родну равноправност и УН агенцијама у Србији (UNICEF,UN WOMEN, UNFPA, UNDP). Пројекат се спроводи од 2016. године уз подршку Владе Шведске.

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs