Најаве


Међународна конференција „Културно наслеђе – додата вредност за регионе“

Петак, 27. април 2018 - 9:00Међународна конференција „Културно наслеђе – додата вредност за регионе“.

Петак, 27. април 2018 - 9:00 .

У петак, 27. aприла 2018. године, у 9.00 часова, у Великој сали Скупштине АП Војводине, покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић поздравиће учеснике друге међународне експертске конференције Института региона Европе из Салцбурга, под називом „Културно наслеђе - додата вредност за регионе“.

Поздравне речи упутиће и председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Учесницима ће се испред Института региона Европе обратити председник Франц Шаусбергер, који је уједно и члан Комитета региона, специјални саветник у Европској комисији у Бриселу, као и Јоханес Иршик, директор Аустријског културног форума, Амбасаде Аустрије у Београду.

У 10.45 часова, испред кабинета председника Скупштине АПВ, предвиђене су изјаве за медије. Новинарима ће се обратити покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић, председник Скупштине АПВ Иштван Пастор, председник ИРЕ Франц Шаусбергер, члан одбора Аустријског комитета „Плава значка“ Лејла Штобл и руководиоца пројекта „Стварање мрежа и промовисање двораца“ Кетрин Ћабри Мијо.

Позивамо Вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs