Најаве


Најаве догађаја поводом активности секретара Драгане Милошевић за 30. јуни

Среда, 30. јун 2021 - 11:00Најаве догађаја поводом активности секретара Драгане Милошевић за 30. јуни .

Среда, 30. јун 2021 - 11:00 .

1. Презентација програма Европске престонице културе за титуларну, 2022. годину

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић присуствоваће у среду, 30. јуна 2021. године, у 11 часова, презентацији програма Европске престонице културе за титуларну 2022. годину, која ће бити одржана у Градској концертној дворани на Булевару цара Лазара 67 у Новом Саду.

Будућа Европска престоница културе представиће свој програмски концепт, односно осам програмских лукова који ће обележити читаву наредну годину и ставити Нови Сад у центар европског културног живота.

Овом приликом ће први пут бити истакнута нека од значајних имена која ће обележити програм Европске престонице културе следеће године. Тематски ће бити представљени Дочек, Сеобе, Будућност Европе, Хероине, Тврђава мира, Дунавско море, Калеидоскоп културе и Друга Европа.

Позивамо вас да извештавате.

2. Додела плакете захвалности Покрајинском секретаријату у Старој Пазови

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић присуствоваће у среду, 30. јуна 2021. године, у 13 часова, свечаној академији поводом 60 година рада Установе културе општине Стара Пазова.

Том приликом ће јој, у знак захвалности за сарадњу и подршку коју пружа Покрајински секретаријат за културу, информисање и односе с верским заједницама, бити додељена Плакета Установе културе општине Стара Пазова.

Свечана академија биће одржана у Позоришној сали (Светосавка 27).

Позивамо вас да извештавате.


Најаве

 

Тренутно нема најављених догађаја

Календар Све најаве

You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs