Најаве


Обилазак спортских објеката СПЕНС где ће се одржати Европско првенство у рвању за сениоре

Четвртак, 27. април 2017 - 10:00Обилазак спортских објеката СПЕНС где ће се одржати Европско првенство у рвању за сениоре .

Четвртак, 27. април 2017 - 10:00 .

Председник Покрајинске владе Игор Мировић, који је на челу Организационог одбора Првенства Европе у рвању за сениоре, заједно са министром за спорт и омладину Вањом Удовичићем, градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем и председником Рвачког савеза Србије Жељком Трајковићем, обићи ће у четвртак, 27. априла 2017. године, у 10.00 сати, спортске објекте у Спортском и пословном центру „Војводина“(службени улаз 1 СПЕНС-а), где ће се од 2. до 7. маја ове године одржати ово велико спортско такмичење.

На крају обиласка, у Свечаном салону су предвиђене изјаве за медије градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, министра омладине и спорта Вање Удовичића и председника Покрајинске владе Игора Мировића.

Након обраћања следи додела опреме за пет спортских клубова Рвачког савеза Србије (РК „Спартак“ Суботица, РК „Пролетер „Зрењанин“, РК „Сента“ Сента, РК „Младост“ Ваљево, РК „Потисје“ Кањижа).

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs