Најаве


Обука наставника за примену општих стандарда постигнућа за крај средњег образовања за предмет Матерњи језик и књижевност

Четвртак, 29. август 2019 - 10:00Обука наставника за примену општих стандарда постигнућа за крај средњег образовања за предмет Матерњи језик и књижевност.

Четвртак, 29. август 2019 - 10:00 .

У четвртак, 29. августа, у 10.30 часова, у Конгресном центру Мастер, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Михаљ Њилаш поздравиће наставнике матерњег језика и књижевности, који ће – у оквиру обуке за примену општих стандарда постигнућа за крај средњег образовања за предмет Матерњи језик и књижевност – да прошире своја сазнања.

Овој обуци присуствоваће укупно 76 наставника (65 наставника мађарског језика, пет наставника словачког језика, пет наставника румунског језика и један наставник русинског језика).

Поред Михаља Њилаша, у пленарном делу учествују и државна секретарка Анамарија Вичек, директор Завода за вредновање др Бранислав Ранђеловић и директор Педагошког завода Војводине Јанош Пушкаш.

Изјаве за медије планиране су од 10.00 часова у холу испред сала, на првом спрату Конгресног центра Мастер, Хајдук Вељкова 11.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs