Најаве


Округли сто „Практичне методе за реализацију еколошких програма у образовним институцијама“

Среда, 21. март 2018 - 11:00Округли сто „Практичне методе за реализацију еколошких програма у образовним институцијама“.

Среда, 21. март 2018 - 11:00 .

У среду, 21. марта 2018. године, са почетком у 11.00 часова, у Спортско-пословном центру „Војводина“ ( амфитеатар на 1. спрату), у оквиру програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“, биће одржан округли сто под називом „Практичне методе за реализацију еколошких програма у образовним институцијама.“

Програм „За чистије и зеленије школе у Војводини“, који је покренут пре девет година са идејом да се у школама и локалним заједницама широм Војводине подигне свест и лична одговорност за бригу о животној средини, реализује се у сарадњи Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Покрајинског секретаријата за образовање, прописе управу и националне мањине - националне заједнице, Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај и Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова.

Округлом столу присуствоваће представници предшколских установа, основних и средњих школа (укључујући и музичке и специјалне) са територије АП Војводине, које учествују у реализацији овог програма.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs