Најаве


Отварање Међународног фестивала науке и образовања 2017.

Субота, 13. мај 2017 - 9:00Отварање Међународног фестивала науке и образовања 2017..

Субота, 13. мај 2017 - 9:00 .

Обавештавамо вас да ће у суботу, 13. маја 2017. године, у 9.00 сати, у Кампусу Универзитета у Новом Саду, бити отворен 9. Међународни фестивал науке и образовања 2017. На отварању Фестивала присутнима ће се обратити проф. др Душица Ракић, заменица покрајинског секретара за високо образовање и научноистраживачку делатност.

Фестивал, који ће угостити неке од највећих научника света, ове године је посвећен Николи Тесли, а главна тема биће електрична енергија и телекомуникације.
Циљ манифестације је популаризација науке, као друштвено значајне делатности уз представљање савремених достигнућа и актуелних истраживања у свету и код нас. Разноврстан едукативан, интерактиван и занимљив програм овогодишњег фестивала обухватиће радионице из инжењерских, технолошких, природних, друштвених и медицинских дисциплина, као и више научно-популарних трибина уз остале пратеће садржаје.

Организатор Фестивала је Универзитет у Новом Саду, а генерални покровитељ Покрајинска влада и Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност.

Позивамо да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs