Најаве


Отварање Tрећег сајма саобраћаја TRAFFIC SOLUTIONS EXPO 2019 на Новосадском сајму

Среда, 16. октобар 2019 - 11:00Отварање Tрећег сајма саобраћаја TRAFFIC SOLUTIONS EXPO 2019 на Новосадском сајму.

Среда, 16. октобар 2019 - 11:00 .

У среду, 16. октобра 2019. године, у Конгресном центру „Мастер“ на Новосадском сајму (Ул. Хајдук Вељкова 11), са почетком у 11.00 часова, биће уприличено отварање Трећег сајма саобраћаја TRAFFIC SOLUTIONS EXPO 2019.

Покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић обратиће се присутнима као учесник отварајући панел-дискусије на тему инвестиција у саобраћају и нискоградњи у Републици Србији и региону.

Овогодишњи Сајам саобраћаја се одржава од 16. до 18. октобра у Конгресном центру „Мастер“, а улаз за све посетиоце је бесплатан. Поред излагачког дела манифестације, током три сајамска дана, на програму су панел-дискусије, округли столови, трибине и презентације које имају циљ да што ефикасније повежу представнике локалних самоуправа и привредног сектора, применом различитих решења за унапређење саобраћаја.

Излагачи су произвођачи, увозници производа и пружаоци различитих услуга из свих видова саобраћаја, у оквиру више излагачких области, попут планова развоја у саобраћају, саобраћајног инжењеринга, изградње и одржавања саобраћајне инфраструктуре, механизације, сигнализације, логистике, стручне обуке и сл.

Учесницима ће се на отварању обратити и генерални директор Новосадског сајма мр Слободан Цветковић.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs