Најаве


Подсекретар Војновић на отварању сајма ЕУ пројеката и манифестације Европско село у Зрењанину поводом Дана Европе

Петак, 5. мај 2017 - 15:00Подсекретар Војновић на отварању сајма ЕУ пројеката и манифестације Европско село у Зрењанину поводом Дана Европе.

Петак, 5. мај 2017 - 15:00 .

Подсекретар у Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Војновић присуствоваће у петак, 5. маја 2017. године, у 15.00 сати, на пријему код градоначелника Зрењанина Чедомира Јањића поводом манифестације Европско село, као и на свечаном отварању, у 17.00 сати, сајма ЕУ пројеката „ЕУ и Србија на делу“ на Тргу слободе у Зрењанину, где ће бити и министарка без портфеља Јадранка Јоксимовић, вршилац дужности шефа Делегације Европске уније Оскар Бенедикт и амбасадори више земаља чланица ЕУ.

На сајму пројеката ЕУ ће на 30 штандова бити представљени пројекти из различитих области подршке и помоћи коју Европска унија пружа Србији, а који се реализују на територији Војводине и то све у оквиру већ традиционалне манифестације „Европско село“, где деца из предшколских и школских установе са територије Града Зрењанина представљају и промовишу различите народе и државе чланице Европске уније.

У случају кише и лошег времена програм манифестације Европско село и сајам ЕУ пројеката „ЕУ и Србија на делу“ одржаће се у хали „Медисон“.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs