Најаве


Полуфинална такмичења 11. циклуса квиза „Колико се познајемо”

Четвртак, 4. мај 2017 - 10:00Полуфинална такмичења 11. циклуса квиза „Колико се познајемо”.

Четвртак, 4. мај 2017 - 10:00 .

Једанаести циклус квиза „Колико се познајемо”, који је део пројекта Покрајинске владе под називом „Афирмација мултикултурализма и толеранције у Војводини – мере за јачање међусобног поверења код младих”, наставља се полуфиналним такмичењима од 4. маја 2017. године.

Прво полуфинално такмичење одржаће се у четвртак, 4. маја, у Кањижи, у Образовно-културној установи „ЦНЕСА” у Дому уметности (Главни трг 9). Првог дана, такмичења ће се одржати пре подне, с почетком у 10.00 часова, а одвијаће се на мађарском и српском језику. Такмичари су из Гимназије са домом ученика за талентоване ученике „Бољаи” (Сента), Средње медицинске школе (Сента), Економско-трговинске школе (Бечеј) и ђаци Белоцркванске гимназије и економске школе (Бела Црква).

Друго полуфинално такмичење је истог дана, 4. маја, с почетком у 14.00 часова, а одвијаће се на српском језику. Такмичари су из Средње школе „Вук Караџић” (Сечањ), Митровачке гимназије (Сремска Митровица), Гимназије „Бранко Радичевић” (Стара Пазова) и Средње стручне школе „Др Радивој Увалић” (Бачка Паланка).

Треће полуфинално такмичење одржаће се 5. маја у Зрењанину.

Носилац овог пројекта јесте Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, а реализује се у сарадњи с бројним организацијама и установама из Војводине.

Позивамо да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs