Најаве


Потпредседник Иван Ђоковић на обележавању деценије постојања Конгресног центра ,,Мастер“

Среда, 21. децембар 2016 - 17:00Потпредседник Иван Ђоковић на обележавању деценије постојања Конгресног центра ,,Мастер“ .

Среда, 21. децембар 2016 - 17:00 .

У среду, 21. децембра 2016. године, у Великој сали Конгресног центра ,,Мастер“ на Новосадском сајму (Хајдук Вељкова 11), са почетком у 17.00 часова, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, обратиће се учесницима и гостима на свечаном обележавању деценије постојања Конгресног центра.

Учесницима ће се обратити и градоначелник Града Новог Сада, Милош Вучевић, в.д. директора Туристичке организације Србије, Марија Лабовић и генерални директор Новосадског сајма, Слободан Цветковић.

Прослава јубилеја је уприличена уз подршку Конгресног бироа Србије, оснивача мреже услуга у оквиру конгресне индустрије са циљем промовисања Републике Србије као дестинације за одржавање међународних конгреса.

На свечаном јубилеју ће бити уприличено и проглашење нових чланова Клуба конгресних амбасадора, уз доделу плакета и доделу захвалница Новосадског сајма институцијама, организацијама и истакнутим појединцима.

Позивамо Вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs