Најаве


Потпредседник Иван Ђоковић учесник Српско-мађарског пословног форума за предузећа у Будимпешти

Четвртак, 15. децембар 2016 - 11:00Потпредседник Иван Ђоковић учесник Српско-мађарског пословног форума за предузећа у Будимпешти.

Четвртак, 15. децембар 2016 - 11:00 .

У четвртак, 15. децембра 2016. године, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић учествоваће на Српско-мађарском пословном форуму за предузећа у Будимпешти.

Пословни форум ће се одржати у Амбасади Републике Србије у Будимпешти (Dozsa György út 92, 1068 Budimpešta), са почетком у 11 часова, у организацији Мађарско-српске трговинске и индустријске коморе, Мађарско-српског пословног савета и Општине Стара Пазова уз подршку Амбасаде Републике Србије у Будимпешти.

Циљ Форума је представљање билатералних пословних прилика, као и могућности привредног повезивања и умрежавања предузетника, ради унапређења пословања и унапређења статуса предузетника на домаћем и страном тржишту, а биће одржани и Б2Б (business to business) сусрети уз презентацију производа и конференцију за медије.

Учесницима ће се обратити и Њ.Е. амбасадор Р. Србије у Мађарској Раде Дробац, секретар Мађарско-српског пословног савета Имре Варга, као и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs