Најаве


Прва седница Радне групе за сарадњу са окрузима и координацију инспекцијског надзора у АП Војводини

Четвртак, 29. март 2018 - 10:45Прва седница Радне групе за сарадњу са окрузима и координацију инспекцијског надзора у АП Војводини.

Четвртак, 29. март 2018 - 10:45 .

У четвртак, 29. марта 2018. године, у 10.45 часова у сали 23 /I Покрајинске владе (Булевар Михајла Пупина 16, Нови Сад), биће одржана прва седница Радне групе за сарадњу са окрузима и координацију инспекцијског надзора у АП Војводини.

У уводном делу прве седнице учесницима ће се обратити потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић и координаторка начелника управних округа, Данијела Лончар.

Поред образовања Радне групе и предлога за њен рад, тематске целине прве седнице овог радног тела су реформа инспекцијског надзора, предстојеће активности и новине у раду надзора, примена Закона о инспекцијском надзору, рад Координационе комисије, улога начелника округа и унапређење положаја инспектора у Аутономној покрајини Војводини.

Обавештавамо вас да ће изјаве за медије од 10.45 до 11.00 часова у сали 23 Покрајинске владе дати потпредседник Покрајинске владе, Иван Ђоковић и републички министар, Бранко Ружић. Представници медија ће бити у могућности и да забележе уводна обраћања. Радни део састанак одвија се без присуства медија.

Позивамо вас да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs