Најаве


Представљање студија развоја 50 потенцијалних бањских локалитета на подручју АП Војводине

Петак, 15. март 2019 - 11:00Представљање студија развоја 50 потенцијалних бањских локалитета на подручју АП Војводине.

Петак, 15. март 2019 - 11:00 .

Покрајински секретаријат за привреду и туризам организује конференцију под називом „Презентација студија развоја педесет потенцијалних бањских локалитета на подручју АП Војводине“, у петак, 15. марта 2019. године, у Великој сали Скупштине АП Војводине (Нови Сад, Ул. владике Платона б.б) у 11.00 часова.

Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић ће отворити конференцију, док ће проф. др Дејан Миленић, редован професор Рударско-геолошког факултета Универзитета у Београду, представити студије и начин њихове израде.

Студијe је израдио Покрајински секретаријат за привреду и туризам у сарадњи са Рударско-геолошким факултетом Универзитета у Београду, и оне представљају свеобухватну анализу потенцијала природног лековитог фактора, која поред подземних вода укључује и лековита блата, гас и климу. Сам предмет и обим истраживања укључивао је мултидисциплинарни тим стручњака.

Студије представљају другу, детаљну фазу истраживања, на основу ког је формирана основа за унапређење туристичких производа пре свега кроз инвестирање у природне лековите ресурсе са циљем развоја туристичке понуде на одржив и савремен начин.

Позивамо Вас да извештевате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs