Најаве


Презентација програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“

Среда, 24. октобар 2018 - 11:00Презентација програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“.

Среда, 24. октобар 2018 - 11:00 .

У оквиру еколошке манифестације „Новосадска јесен“, у среду, 24. октобра 2018. године, са почетком у 11 часова, у Спортско-пословном центру „Војводина“ (СПЕНС, Нови Сад, Сутјеска 2) у амфитеатру на првом спрату, одржаће се презентација програма „За чистије и зеленије школе у Војводини“, што уједно представља почетак обележавања његовог јубилеја – 10 година.

То је заједнички пројекат Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине, Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице, Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај, Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова, Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Покрета горана Војводине и RECAN – фонда за рециклажу лименки.

Овом догађају ће присуствовати предшколске установе, основне и средње школе (укључујући и музичке, балетске, уметничке, школе за децу са сметњама у развоју и инвалидитетом, школе за образовање одраслих) из Војводине.

Позивамо да извештавате.You are here


Контакт


  • Булевар Михајла Пупина бр. 16
    21101 Нови Сад
  • Аутономна Покрајина Војводина
    Република Србија
  • Телефон: 021/487-40-00
  • presbiro@vojvodina.gov.rs